Treuhand

 

Cégünk egyik fontos küldetésének tekintjük, hogy meghonosítsuk Magyarországon a más országokban is közismert TREUHAND szemléletet. Büszkék vagyunk arra,  hogy az elmúlt években már sikerült ezen elvek mentén ügyfeleinkkel hosszú távú, kölcsönös bizalomra építő együttműködést kialakítanunk.
 

Mit jelent számunkra ez a szó: "TREUHAND"?

A Treuhand - mint személy - munkája során az ügyfelével bizalmon és diszkréción alapuló, szoros együttműködés kialakítására törekszik, épp úgy, mint egy ügyvéd, csak éppen a pénzügyek területén.

 

Felelősségvállalás

„Egy Treuhand sohasem elhárítja, hanem mindig vállalja a felelősséget.” 
Az ügyfeleknek nyújtott információkat minden esetben gondos mérlegelést és utánajárást követően, a legjobb tudásunk szerint adjuk, azért erkölcsi és anyagi felelősséget is vállalunk.
 

Személyes kapcsolattartás

A közvetlen kapcsolat kiépítése már a kezdetektől nagyon fontos számunkra.
Igyekszünk már a megbízás elvállalásakor személyes találkozó keretében felmérni ügyfelünk valamennyi igényét, hogy munkánk során az elvárásának megfelelő megoldást tudjunk nyújtani.
Egy jól működő kapcsolathoz hozzá tartozik az értékelés, visszajelzés is. Ez mindkettőnk számára hasznos, hiszen mi sokat tanulunk belőle, illetve így tudunk a személyes elvárásoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtani.
 


Proaktív szemlélet

A Treuhand munkamódszer egyik legfőbb ismérve az ügyfelek munkáját folyamatosan segítő szakmai támogatás.
A szüntelenül változó jogszabályi környezetben a mi feladatunk többek között az is, hogy időben felhívjuk az ügyfelek figyelmét az Őket érintő változásokra, és gyakorlati tanácsokkal segítsük a zökkenőmentes alkalmazkodást.

 


Bizalmi légkör

A tanácsadói státusz számunkra nemcsak tanács adást, hanem partneri kapcsolat kiépítését jelenti.
Ehhez hozzátartozik, hogy az ügyfelek adózási, számviteli, IT vagy belső ellenőrzési problémákkal bármikor bizalommal fordulhatnak hozzánk, a kényes témákat is mindig diszkréten, teljes titoktartás mellett fogjuk kezelni.
 


Határidők betartása

A határidők betartása a hosszú távú üzleti kapcsolat fenntartásának egyik alapja.
Ez persze mindkét fél részéről fontos szempont, de meggyőződésünk, hogy egy jól működő kommunikáció kiépítésével, hatékony munkaszervezéssel és munkavégzéssel ez könnyen elérhető.  Az ABT alapvető értékei közé tartozik a társaság által vállalt, illetve a jogszabályokból következő határidők következetes betartása.


Próbálja ki Ön is, mi a különbség egy "hagyományos" számviteli szolgáltató cég és egy Treuhand között!

Tekintse meg adózási, könyvelési, könyvvizsgálati és bérszámfejtési termékeink széles palettáját. 
 


 


 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 

Tagságaink

PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO

Kapcsolat

Nemzetközi kapcsolataink

Nemzetközi kapcsolataink

ABT Treuhand

ABT Treuhandgesellschaft AG

ABACOR Revisions AG

www.abt.ch

NEXIA

NEXIA International

www.nexia.com

Copyright 2017 ABT. All Rights Reserved. | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie ("süti") szabályzat | Gyakornok | Web: Collective Media