Bérszámfejtés outsourcing

KÖLTSÉGHATÉKONY, RUGALMAS MEGOLDÁS

A rendszeres bérszámfejtési feladatok kiszervezését azon vállalkozásoknak javasoljuk, amelyek nem rendelkeznek külön személyzeti osztállyal és nem szeretnék ezt a kockázatot és adminisztrációt házon belül tartani.

A bérszámfejtési tevékenység kiszervezésével költséget takaríthat meg a vállalkozás, emellett a saját bérszámfejtő váratlan felmondása vagy betegsége esetén jelentkező problémák is elkerülhetőek.

Tapasztalataink szerint körülbelül 500 fős alkalmazotti létszám alatt mind gazdasági, mind kockázatkezelési szempontból ez az ideális megoldás.


 

TAPASZTALT, NAPRAKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk több tíz cég sok száz munkatársának bérszámfejtését végzi, ezáltal széleskörű, több iparágra kiterjedő tapasztalattal rendelkezünk.

A külsős (outsource formában működő) bérszámfejtő társaság megbízása garantálja a mindenkori jogszabályoknak megfelelő számfejtést, ezzel csökkenthetőek az adókockázatok, és kihasználhatók a jogszabályok kínálta előnyök.

 

E-BÉRJEGYZÉK, NEXON-BÉR

Munkánk során a NexonBér rendszerét használjuk, amely egy rendszeresen karbantartott és folyamatosan frissített szoftver. Munkatársaink nagyfokú gyakorlattal kezelik ezt a rendszert és rendszeresen részt vesznek mind szakmai mind technikai továbbképzéseken.

A rendszer több kiegészítő modullal is rendelkezik, ezek közül szeretnénk kiemelni az elektronikus bérjegyzék modult, amely jelentősen leegyszerűsíti az adminisztrációs folyamatot, hiszen ezáltal nincs szükség a bérjegyzékek papír formában történő átadására és átvételének igazolására.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Munkánkért természetesen vállaljuk a felelősséget. Ezt egyrészt cégünk magas, 50 millió forintos alaptőkéje, másrészt 100 millió forintos felelősségbiztosításunk garantálja.


Forduljon hozzánk bizalommal!


 

 
 

Az ön személyes kapcsolattartója:

IMAGE

Fazekas Edina

partner, bérszámfejtési szolgáltatások

E-mail: edina.fazekas@abt.hu

Telefon: +36 1 430 3400

Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*


A * (csillaggal) jelölt mező kitöltése kötelező.
 

Az ön személyes kapcsolattartója:

IMAGE

Fazekas Edina

partner, bérszámfejtési szolgáltatások

E-mail: edina.fazekas@abt.hu

Telefon: +36 1 430 3400

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 

Tagságaink

PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO

Kapcsolat

Nemzetközi kapcsolataink

Nemzetközi kapcsolataink

ABT Treuhand

ABT Treuhandgesellschaft AG

ABACOR Revisions AG

www.abt.ch

NEXIA

NEXIA International

www.nexia.com

Copyright 2017 ABT. All Rights Reserved. | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie ("süti") szabályzat | Gyakornok | Web: Collective Media