Doing Business in HungaryTisztelt Partnerünk!
 
Örömünkre szolgál, hogy átadhatjuk Önnek német és angol nyelvű Doing Business in Hungary kiadványunk  frissített kiadását, melynek  összeállításával jelenlegi, illetve potenciális befektetők számára szeretnénk objektív képet nyújtani hazánk aktuális gazdasági helyzetéről.

Magyarország az EU tagjaként számos nehézség ellenére is vonzó befektetői célpontot jelent.

A jelenlegi kormányzat célja egy olyan jogszabályi környezet és adórendszer kialakítása, ami nagymértékben előnyös lehet a külföldi befektetők számára. Már most a pozitívumok közé tartozik, hogy itt fogadja a befektetőket:
  • a térség legjobb infrastruktúrája (mintegy ezer kilométer autópálya és autóút, amely a legtöbb a közép-kelet-európai régióban),
  • több mint 200 ipari park teljesen kiépített közműhálózattal, valamint
  • több százezer könnyen motiválható és jól képzett munkaerő, a legkülönfélébb végzettséggel és tapasztalattal (a segédmunkásoktól a több nyelven beszélő kutatómérnökökig) és végül de nem utolsósorban
  • 10%-os nyereségadó  és 16%-os személyi jövedelemadó, amely mind a vállalkozásoknak, mind a magánszemélyeknek az egyik legkedvezőbb mérték Európában.
Köszönjük, hogy Ön is időt és energiát fordít tájékoztatónk áttanulmányozására. Kérdéseivel, észrevételeivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

A kiadványok nyomtatott verzióját is szívesen elküldjük Önnek. Ebben az esetben a név és postázási cím megadásán túl kérjük jelölje meg azt is, hogy milyen nyelven szeretné megkapni a nyomtatványt. Igényét az abt@abt.hu címen várjuk.


Német nyelvű kiadvány letöltése              Angol nyelvű kiadvány letöltése

                   

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 

Tagságaink

PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO PLOGO

Kapcsolat

Nemzetközi kapcsolataink

Nemzetközi kapcsolataink

ABT Treuhand

ABT Treuhandgesellschaft AG

ABACOR Revisions AG

www.abt.ch

NEXIA

NEXIA International

www.nexia.com

Copyright 2017 ABT. All Rights Reserved. | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie ("süti") szabályzat | Gyakornok | Web: Collective Media